Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Fans van Chateau Meiland vallen maandag gelukkig nog niet in een gat. Vorige week kwam het negende seizoen ten einde, maar maandag wordt de special Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland uitgezonden bij SBS6. Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste beelden van Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland Bekijk deze video » Trailer van Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland: het beste van 8 seizoenen met de Meilandjes Bekijk deze video » BN’ersDe titel verraadt het al, in deze eenmalige special kun je genieten van het beste van de realityserie Chateau Meiland. Bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, delen hun favoriete momenten uit het programma. Alle typerende fragmenten van Martien, Erica, Maxime, Montana en rest komen voorbij. VerbouwingHet negende seizoen van Chateau Meiland ging eind augustus van start en wederom draaide de reeks om een grote verbouwing. Er ging uiteraard van alles mis bij het renoveren van Code Rosé, maar inmiddels zijn de deuren van het pension geopend. Ook konden de kijkers volop genieten van de immens populaire Claire en Vivé, de dochtertjes van Maxime. Er werd feest gevierd, maar ook gekibbeld zoals vanouds.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Fans van Chateau Meiland vallen maandag gelukkig nog niet in een gat. Vorige week kwam het negende seizoen ten einde, maar maandag wordt de special Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland uitgezonden bij SBS6.

BN’ers
De titel verraadt het al, in deze eenmalige special kun je genieten van het beste van de realityserie Chateau Meiland. Bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, delen hun favoriete momenten uit het programma. Alle typerende fragmenten van Martien, Erica, Maxime, Montana en rest komen voorbij.

Verbouwing
Het negende seizoen van Chateau Meiland ging eind augustus van start en wederom draaide de reeks om een grote verbouwing. Er ging uiteraard van alles mis bij het renoveren van Code Rosé, maar inmiddels zijn de deuren van het pension geopend. Ook konden de kijkers volop genieten van de immens populaire Claire en Vivé, de dochtertjes van Maxime. Er werd feest gevierd, maar ook gekibbeld zoals vanouds.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV