Martien Meiland: 'Hier kroop ik door het oog van de naald, was bijna dood'

Martien Meiland: 'Hier kroop ik door het oog van de naald, was bijna dood'

In Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland blikken de Meilandjes terug op spannende en memorabele momenten uit hun bewogen leven en daarbij kwam ook een gevaarlijk incident, dat plaatsvond op Chateau Marillaux, voorbij. Martien was bezig met de stroom en dat ging bijna helemaal mis, omdat iemand aan de stoppenkast had gezeten: 'Dat noemen ze.. door het oog van de naald.'

'Papa was bijna dood'
De toch altijd vrij rustige Erica kon dat destijds beamen: 'Papa was bijna dood', vertelde ze aan Maxime. Die vraagt zich, jaren na dato, overigens nog steeds af of je daar echt door kunt overlijden.

Bekijk het fragment van Wat goééééd hieronder

Martien Meiland: 'Hier kroop ik door het oog van de naald, was bijna dood' In Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland blikken de Meilandjes terug op spannende en memorabele momenten uit hun bewogen leven en daarbij kwam ook een gevaarlijk incident, dat plaatsvond op Chateau Marillaux, voorbij. Martien was bezig met de stroom en dat ging bijna helemaal mis, omdat iemand aan de stoppenkast had gezeten: 'Dat noemen ze.. door het oog van de naald.' 'Papa was bijna dood'De toch altijd vrij rustige Erica kon dat destijds beamen: 'Papa was bijna dood', vertelde ze aan Maxime. Die vraagt zich, jaren na dato, overigens nog steeds af of je daar echt door kunt overlijden. Bekijk het fragment van Wat goééééd hieronder Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Eerste beelden van Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland Bekijk deze video » Katja Schuurman: 'Soms neemt de zwaarte het even over' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV