Denkend aan Zwitserland: André en Janny leren de taal van Zwitserland (video)

Denkend aan Zwitserland: André en Janny leren de taal van Zwitserland (video)

<em>Denkend aan Zwitserland</em>: André en Janny leren de taal van Zwitserland (video) André van Duin, Janny van der Heijden en haar hond Nhaan zijn te zien in Denkend aan Zwitserland. Omroep MAX deelt een fragment van het populaire programma. Hierin zien we hoe Van Duin en Van der Heijden de taal van Zwitserland leren spreken. Bekijk de scène vanuit de trein hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Denkend aan Zwitserland is vanaf zondag 26 november wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Denkend aan Zwitserland: ook Janny's hond Nhaan gaat mee, 'Ben wel ergens halverwege uitgestapt' Bekijk deze video » Denkend aan Zwitserland: 'Geef je die pretzel nou zo aan die hond?' Bekijk deze video »
Tuesday 28 November 2023 om 12:38

André van Duin, Janny van der Heijden en haar hond Nhaan zijn te zien in Denkend aan Zwitserland. Omroep MAX deelt een fragment van het populaire programma. Hierin zien we hoe Van Duin en Van der Heijden de taal van Zwitserland leren spreken. Bekijk de scène vanuit de trein hieronder.

Denkend aan Zwitserland is vanaf zondag 26 november wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's