Denkend aan Zwitserland: ook Janny's hond Nhaan gaat mee, 'Ben wel ergens halverwege uitgestapt'

Denkend aan Zwitserland: ook Janny's hond Nhaan gaat mee, 'Ben wel ergens halverwege uitgestapt'

Friday 24 November 2023 om 08:35

Vanaf zondag kunnen we gaan genieten van de avonturen van André van Duin en Janny van der Heijden in Zwitserland, in het nieuwe Omroep MAX-programma Denkend aan Zwitserland. Met de trein reisden de twee publiekslievelingen door prachtige berglandschappen en daarbij kregen ze bijzonder gezelschap: Nhaan, de hond van Janny. Of dat nog uitdagingen met zich meebracht hoor je hieronder, in het fragment van RTL Boulevard.

Denkend aan Zwitserland: ook Janny's hond <em>Nhaan</em> gaat mee, 'Ben wel ergens halverwege uitgestapt' Vanaf zondag kunnen we gaan genieten van de avonturen van André van Duin en Janny van der Heijden in Zwitserland, in het nieuwe Omroep MAX-programma Denkend aan Zwitserland. Met de trein reisden de twee publiekslievelingen door prachtige berglandschappen en daarbij kregen ze bijzonder gezelschap: Nhaan, de hond van Janny. Of dat nog uitdagingen met zich meebracht hoor je hieronder, in het fragment van RTL Boulevard. Denkend aan Zwitserland is vanaf zondag 26 november om 21.30 uur wekelijks te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Denkend aan Zwitserland: bekijk de prachtige en hilarische eerste beelden Bekijk deze video » Vandaag Inside over SBS6-kerstpromo: 'Hoogtepunt van het jaar' Bekijk deze video » Denkend aan Zwitserland: 'Geef je die pretzel nou zo aan die hond?' Bekijk deze video »
TV :
Denkend aan Zwitserland: ook Janny's hond Nhaan gaat mee, 'Ben wel ergens halverwege uitgestapt'

Denkend aan Zwitserland is vanaf zondag 26 november om 21.30 uur wekelijks te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's