DENK vindt PVV ramp voor mensenrechten en praat niet met Plasterk (Hart van Nederland)

DENK vindt PVV ramp voor mensenrechten en praat niet met Plasterk (Hart van Nederland)

Politieke partij DENK gaat niet in gesprek met de nieuwe verkenner Ronald Plasterk. Fractieleider Stephan van Baalre vindt uit principe dat Geert Wilders het initiatief tot formeren moet worden ontnomen. DENK vindt de PVV een ramp voor de mensenrechten en een ramp voor de Nederlandse rechtstaat. In Hart van Nederland zet hij zijn standpunt uiteen.

Tekst gaat verder onder de video

<em>DENK</em> vindt <em>PVV</em> ramp voor mensenrechten en praat niet met <em>Plasterk</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Politieke partij DENK gaat niet in gesprek met de nieuwe verkenner Ronald Plasterk. Fractieleider Stephan van Baalre vindt uit principe dat Geert Wilders het initiatief tot formeren moet worden ontnomen. DENK vindt de PVV een ramp voor de mensenrechten en een ramp voor de Nederlandse rechtstaat. In Hart van Nederland zet hij zijn standpunt uiteen. Tekst gaat verder onder de video Op X regent het van alle kanten reacties over de keus voor Ronald Plasterk als de nieuwe verkenner en over het standpunt van DENK. Bekijk hieronder een greep uit de vele meningen: Denk-fractievoorzitter Stephan van Baarle wil niet in gesprek met verkenner Ronald Plasterk. De partij heeft gekozen voor een boycot, omdat de PVV als winnaar van de verkiezingen het initiatief heeft bij de formatie.Je hoort niet in de politiek thuis als je geen klote snapt van…— 卄?ù?ε ?? ℙoє? ? (????? ? ) (@P0eMPieDinges) November 28, 2023 De Volkskrant over Plasterk: "In Amsterdam woont hij niet ver van Martin Bosma, de rechterhand van Wilders, in wie Plasterk ‘een verdwaalde sociaal-democraat’ herkent." Dit gaat over de mini-Goebbels van de PVV. Krankzinniger kan het haast niet.— Bert Vuijsje (@bertvuijsje) November 28, 2023 Sinds wanneer vindt Geert Wilders verkenner Ronald Plasterk competent? #PVV pic.twitter.com/CoT2Xx1DI7— Marc Speelman (@marcspeelman) November 28, 2023 Nu Gom van Strien is vertrokken, volgt Ronald Plasterk hem op. Een opvallende keuze? Wilders en Plasterk hebben een vertrouwensband opgebouwd, vertelt @wouterdewinther in #Op1. “Ze zijn afgelopen juli elkaar tegengekomen op Bonaire. Daar is kennelijk iets ontstaan.” #WNL pic.twitter.com/D9bon2nB4t— Op1 (@op1npo) November 27, 2023 Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Sfeer na verkiezingen: tips om politieke discussies harmonieus te houden (video) Bekijk deze video » Brand gemeentehuis Soest: 'Veel schade, ook explosie geweest' (video) Bekijk deze video » Enkhuizen: zwaargewonde na omvallen hoogwerker (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Op X regent het van alle kanten reacties over de keus voor Ronald Plasterk als de nieuwe verkenner en over het standpunt van DENK. Bekijk hieronder een greep uit de vele meningen:

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV