Sfeer na verkiezingen: tips om politieke discussies harmonieus te houden (video)

Sfeer na verkiezingen: tips om politieke discussies harmonieus te houden (video)

Sfeer na <em>verkiezingen</em>: tips om <em>politieke discussies</em> harmonieus te houden <em>(video)</em> Eerst was er de coronacrisis, toen de energiecrisis, rivaliteit tussen sportclubs bestaat al decennia en nu zorgt ook politieke voorkeur voor verdeeldheid in het land. Vermijd je het onderwerp 'politiek' thuis of lukt het prima? Zeker door de afgelopen verkiezingen kan de sfeer soms gespannen worden: "Zolang je samen maar door één deur kunt." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Drama in Rotterdam Ahoy: man neergeschoten op feest (video) Bekijk deze video » Familiedrama in Rijswijk: vrouw doodgeschoten in woning, verdachte partner zwaargewond in het ziekenhuis Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Eerst was er de coronacrisis, toen de energiecrisis, rivaliteit tussen sportclubs bestaat al decennia en nu zorgt ook politieke voorkeur voor verdeeldheid in het land. Vermijd je het onderwerp 'politiek' thuis of lukt het prima? Zeker door de afgelopen verkiezingen kan de sfeer soms gespannen worden: "Zolang je samen maar door één deur kunt."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's