Politie houdt verdachte aan na melding schietpartij in flat in Diemen (Hart van Nederland)

Politie houdt verdachte aan na melding schietpartij in flat in Diemen (Hart van Nederland)

Politie houdt verdachte aan na melding <em>schietpartij</em> in flat in <em>Diemen</em> (<em>Hart van Nederland</em>) De politie heeft na melding van een schietpartij in Diemen, op de derde verdieping van een Beukenhorstflat, een gewond persoon aangetroffen. Een andere aanwezige is aangehouden. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Brand gemeentehuis Soest: 'Veel schade, ook explosie geweest' (video) Bekijk deze video » Enkhuizen: zwaargewonde na omvallen hoogwerker (video) Bekijk deze video » DENK vindt PVV ramp voor mensenrechten en praat niet met Plasterk (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De politie heeft na melding van een schietpartij in Diemen, op de derde verdieping van een Beukenhorstflat, een gewond persoon aangetroffen. Een andere aanwezige is aangehouden. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV