Nieuw seizoen Boerderij van Dorst start met Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager (video)

Nieuw seizoen Boerderij van Dorst start met Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager (video)

Nieuw seizoen <em>Boerderij van Dorst</em> start met Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager (video) Vanavond start een nieuw seizoen Boerderij van Dorst. De groenten moeten worden geoogst, de eenden krijgen een zwemvijvertje, en het leven zal besproken worden, schrijft Raven van Dorst op haar Instagramaccount. Bekijk de promo van het nieuwe seizoen hieronder. GastenGasten de komende weken zijn: Robert ten Brink, Arie Boomsma, madamenfrance (PETRI), Midas Dekkers, Richard Groenendijk en Numidia. Maar vanavond, dinsdag 28 november, krijgt Raven eerst de grand dames van de moderne Nederlandse entertainment over de vloer. Niemand minder dan Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes. Roxeanne is heel openhartig over haar verleden met haar ouders. Bekijk de eerste beelden van Boerderij van Dorst hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Raven van Dorst (@ravenvandorst) Bekijk ook B&B Vol Liefde-ster Petri en Robert ten Brink stelen show in nieuw seizoen Boerderij van Dorst Bekijk deze video » Roxeanne Hazes beleefde een onveilige jeugd, 'Ik heb te veel negativiteit in huis meegemaakt' Bekijk deze video »

Vanavond start een nieuw seizoen Boerderij van Dorst. De groenten moeten worden geoogst, de eenden krijgen een zwemvijvertje, en het leven zal besproken worden, schrijft Raven van Dorst op haar Instagramaccount. Bekijk de promo van het nieuwe seizoen hieronder.

Gasten
Gasten de komende weken zijn: Robert ten Brink, Arie Boomsma, madamenfrance (PETRI), Midas Dekkers, Richard Groenendijk en Numidia. Maar vanavond, dinsdag 28 november, krijgt Raven eerst de grand dames van de moderne Nederlandse entertainment over de vloer. Niemand minder dan Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes. Roxeanne is heel openhartig over haar verleden met haar ouders.

Bekijk de eerste beelden van Boerderij van Dorst hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV