Bram Moszkowicz: 'Roy Donders riskeert 3 maanden cel met illegale behandelingen'

Bram Moszkowicz: 'Roy Donders riskeert 3 maanden cel met illegale behandelingen'

Wednesday 29 November 2023 om 10:13

Ondanks alle ophef en negatieve publiciteit lijkt Roy Donders vooralsnog gewoon door te gaan met bepaalde illegale behandelingen in zijn cosmetische kliniek. Evert Santegoeds noemt het gevaarlijk en Bram Moszkowicz spreekt van strafbare feiten. Shownieuws zag dat je nog altijd afspraken kunt maken en zocht contact met de Brabander: 'Ik ben ziek geweest, was zijn excuus. En daarom heb ik de website nog niet aangepast maar hij verzekerde ons dat hij echt nu eerst gaat zorgen dat alles in orde is alvorens weer de spuit ter hand te nemen', vertelt Bart Ettekoven. Daar moeten we dan maar op vertrouwen.

'Drie maanden cel'
Moszkowicz vindt de illegale werkzaamheden van Donders sowieso niet echt getuigen van veel intelligentie: 'Wat hij doet is strafbaar. Daar staat drie maanden op en een geldboete van ik geloof 3.000 euro. Dus hij moet wel oppassen.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Bram Moszkowicz: '<em>Roy Donders</em> riskeert 3 maanden cel met illegale behandelingen' Ondanks alle ophef en negatieve publiciteit lijkt Roy Donders vooralsnog gewoon door te gaan met bepaalde illegale behandelingen in zijn cosmetische kliniek. Evert Santegoeds noemt het gevaarlijk en Bram Moszkowicz spreekt van strafbare feiten. Shownieuws zag dat je nog altijd afspraken kunt maken en zocht contact met de Brabander: 'Ik ben ziek geweest, was zijn excuus. En daarom heb ik de website nog niet aangepast maar hij verzekerde ons dat hij echt nu eerst gaat zorgen dat alles in orde is alvorens weer de spuit ter hand te nemen', vertelt Bart Ettekoven. Daar moeten we dan maar op vertrouwen. 'Drie maanden cel'Moszkowicz vindt de illegale werkzaamheden van Donders sowieso niet echt getuigen van veel intelligentie: 'Wat hij doet is strafbaar. Daar staat drie maanden op en een geldboete van ik geloof 3.000 euro. Dus hij moet wel oppassen.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Kritiek op Roy Donders vanwege illegale praktijken: "Hij zet zelf injecties en is geen arts" Bekijk deze video » Wendy weet het zeker: 'Daar hebben dode mensen gelegen' (Massa is kassa) Bekijk deze video » Samantha de Jong (Barbie): 'Sterke vrouwen worden niet geboren, die worden gemaakt' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's