Kritiek op Roy Donders vanwege illegale praktijken: "Hij zet zelf injecties en is geen arts"

Kritiek op Roy Donders vanwege illegale praktijken: "Hij zet zelf injecties en is geen arts"

Kritiek op <em>Roy Donders</em> vanwege illegale praktijken: &quot;Hij zet zelf injecties en is geen arts&quot; Roy Donders heeft een eigen kliniek waar hij cosmetische behandelingen uitvoert. Roy ligt nu onder vuur vanwege deze cosmetische ingrepen. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. "Schokkend"Uit onderzoek blijkt dat Roy de ingrepen illegaal uitvoert. Wim Heesterbeek vertelt hierover in de video. Er werken mensen bij Roy die niet cosmetisch arts zijn en er zijn nog meer dingen die niet kloppen. Roy doet ook zelf cosmetische ingrepen. "Het is schokkend dat iemand die geen medische achtergrond heeft, zelf prikken zet." Bekijk de Shownieuws-video over Roy Donders en zijn kliniek hierboven. Bekijk ook Roy Donders is WOEST: 'Ik vind dit schandalig, het is absurd!' (Shownieuws) Bekijk deze video » RTL Boulevard: hoeveel is Roy Donders waard en wat geeft hij uit? Bekijk deze video »
TV :
Maandag 27 november 2023 om 13:55

Roy Donders heeft een eigen kliniek waar hij cosmetische behandelingen uitvoert. Roy ligt nu onder vuur vanwege deze cosmetische ingrepen. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

"Schokkend"
Uit onderzoek blijkt dat Roy de ingrepen illegaal uitvoert. Wim Heesterbeek vertelt hierover in de video. Er werken mensen bij Roy die niet cosmetisch arts zijn en er zijn nog meer dingen die niet kloppen. Roy doet ook zelf cosmetische ingrepen. "Het is schokkend dat iemand die geen medische achtergrond heeft, zelf prikken zet."

Bekijk de Shownieuws-video over Roy Donders en zijn kliniek hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's