Edwin Rutten krijgt veel reacties op X na pleidooi voor empathie voor vluchtelingen in Kijkduin (Op1)

Edwin Rutten krijgt veel reacties op X na pleidooi voor empathie voor vluchtelingen in Kijkduin (Op1)

<em>Edwin Rutten</em> krijgt veel reacties op X na pleidooi voor empathie voor vluchtelingen in <em>Kijkduin</em> (<em>Op1</em>) Bij Op1 deed Edwin Rutten alias Ome Willem dinsdagavond een oproep tot barmhartigheid en empathie voor de vluchtelingen die in Kijkduin opgevangen gaan worden. Geert WildersTegenstanders zijn niet blij met de komst van de groep jonge mannen. Edwin, zelf woonachtig in Kijkduin, nam het op voor deze groep in de talkshow nadat maandag Geert Wilders met een bliksembezoekje de tegenstanders een hart onder de riem kwam steken. Bekijk het pleidooi van Ome Willem bij Op1 hieronder. Als het aan Kijkduiner @EdwinRuttenNL ligt, is de badplaats gastvrij richting asielzoekers. “Ik ben blij dat deze mensen niet in Ter Apel in het gras liggen. Waar wind je je over op? Ik denk dat een vorm van barmhartigheid op zijn plek is.” #Op1 #EO pic.twitter.com/c5LuEmNDdW— Op1 (@op1npo) November 28, 2023 Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op X laat de kijker van zich horen over de uitspraken van Edwin Rutten. Bekijk een greep uit de reacties hieronder: Oh Ome Willem is niet helemaal geïnformeerd begrijp ik. Het zijn ongeveer 50 jonge mannen zonder vrouwen of kinderen want die zijn er niet. Hoe ziet naïef er uit!?!???Joepie de poepie??? pic.twitter.com/TpDqxTNqJq— Mijnietbellen ?? (@WelGoedNietGek) November 29, 2023 Ome Willem is lijstduwer voor D66 in Den Haag. Waarom vermelden ze dat er niet bij op TV als hij zijn deugmening mag geven over asielzoekers in Kijkduin?— Justice for All! (@HandigeHendrik) November 29, 2023 Mijn jeugdheld Ome Willem breekt hier terecht een lans voor empathie en barmhartigheid! ? @EdwinRuttenNL ❤️#Kijkduin #Asielopvang pic.twitter.com/bE2rq9aiML— ★ MCMLXXVIII (@SMNVNDK) November 29, 2023 Ome Willem zet asielzoekerhatende VVD-geitenbreier op haar plek https://t.co/Yl2WneaQTm pic.twitter.com/xa5eYSYGqW— Joop (@Joop_nl) November 29, 2023 Beter Laat Dan Nooit gemist? Edwin Rutten krijgt lieve boodschap van thuis (video) Bekijk deze video » Beter laat dan nooit: Edwin Rutten krijgt rampzalig bericht van toekomstvoorspeller Bekijk deze video »
TV :
Edwin Rutten krijgt veel reacties op X na pleidooi voor empathie voor vluchtelingen in Kijkduin (Op1)

Bij Op1 deed Edwin Rutten alias Ome Willem dinsdagavond een oproep tot barmhartigheid en empathie voor de vluchtelingen die in Kijkduin opgevangen gaan worden.

Geert Wilders
Tegenstanders zijn niet blij met de komst van de groep jonge mannen. Edwin, zelf woonachtig in Kijkduin, nam het op voor deze groep in de talkshow nadat maandag Geert Wilders met een bliksembezoekje de tegenstanders een hart onder de riem kwam steken. Bekijk het pleidooi van Ome Willem bij Op1 hieronder.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Op X laat de kijker van zich horen over de uitspraken van Edwin Rutten. Bekijk een greep uit de reacties hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV