Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag nadert de eindstrijd in Het perfecte plaatje. Welke bekende Nederlanders weten zich met hun foto’s te plaatsen voor de grote finale? Alle fragmenten uit deze uitzending Zien! Emotionele shoot Niek Roozen met dementerende Gradie in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Finalereis in zichtEr zijn inmiddels al heel wat fotografen naar huis gestuurd, er zijn nog vier bekende kandidaten over: Quinty Misiedjan, Niek Roozen, Henry Schut en Loes Haverkort. Deze aflevering wordt duidelijk wie een van de drie felbegeerde tickets voor de finalereis weten te bemachtigen. Mensen met dementieDe fotografen gaan in deze aflevering terug in de tijd. Samen met mensen met dementie gaan ze een oude foto nieuw leven inblazen. Bij de tweede shoot laten de fotografen zich inspireren door oude meesters en maken zij, met hun dierbaren als model, een nieuw meesterwerk.
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Woensdag nadert de eindstrijd in Het perfecte plaatje. Welke bekende Nederlanders weten zich met hun foto’s te plaatsen voor de grote finale?

Finalereis in zicht
Er zijn inmiddels al heel wat fotografen naar huis gestuurd, er zijn nog vier bekende kandidaten over: Quinty Misiedjan, Niek Roozen, Henry Schut en Loes Haverkort. Deze aflevering wordt duidelijk wie een van de drie felbegeerde tickets voor de finalereis weten te bemachtigen.

Mensen met dementie
De fotografen gaan in deze aflevering terug in de tijd. Samen met mensen met dementie gaan ze een oude foto nieuw leven inblazen. Bij de tweede shoot laten de fotografen zich inspireren door oude meesters en maken zij, met hun dierbaren als model, een nieuw meesterwerk.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV