Zien! Emotionele shoot Niek Roozen met dementerende Gradie in Het Perfecte Plaatje

Zien! Emotionele shoot Niek Roozen met dementerende Gradie in Het Perfecte Plaatje

In Het Perfecte Plaatje gaan de kandidaten aan de slag met mensen met Alzheimer. Gedoodverfde winnaar Niek Roozen gaat met zijn model Gradie naar de kinderboerderij.

Puppy's
Sinds twee jaar heeft Gradie de diagnose Alzheimer en één van haar mooiste herinneringen is een foto met puppy's van lang geleden. Samen gaan ze een nieuwe variant maken. En dat is gelukt, dochter Ilse raakt zeer geëmotioneerd door de foto's.

Bekijk de emotionele shoot in het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder.

Zien! Emotionele shoot <em>Niek Roozen</em> met dementerende Gradie in <em>Het Perfecte Plaatje</em> In Het Perfecte Plaatje gaan de kandidaten aan de slag met mensen met Alzheimer. Gedoodverfde winnaar Niek Roozen gaat met zijn model Gradie naar de kinderboerderij. Puppy'sSinds twee jaar heeft Gradie de diagnose Alzheimer en één van haar mooiste herinneringen is een foto met puppy's van lang geleden. Samen gaan ze een nieuwe variant maken. En dat is gelukt, dochter Ilse raakt zeer geëmotioneerd door de foto's. Bekijk de emotionele shoot in het fragment uit Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Niek Roozen onthult: dit is de gelukkige eigenaar van de spraakmakende billen-foto van Waldemar Torenstra Bekijk deze video » Shoot Frans Duijts met dochter én hond mondt uit in chaos: "Wat een zooitje" (HPP: De Publieksprijs) Bekijk deze video » Loes in strijd met Niek om beste plek in vuurlinie: "Oprotten" (Het Perfecte Plaatje) Bekijk deze video »
TV :
Zien! Emotionele shoot Niek Roozen met dementerende Gradie in Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV