Beau: Sting ligt dubbel om persiflage Wim de Bie, 'Hij is veel beter dan ik!'

Beau: Sting ligt dubbel om persiflage Wim de Bie, 'Hij is veel beter dan ik!'

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 29 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Woensdagavond was de wereldster Sting te gast bij Beau. De Britse artiest vertelt meer over zijn muziek, maar ook waarom hij op social media een video van Wim de Bie postte...

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em>: Sting ligt dubbel om persiflage Wim de Bie, 'Hij is veel beter dan ik!' Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 29 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Woensdagavond was de wereldster Sting te gast bij Beau. De Britse artiest vertelt meer over zijn muziek, maar ook waarom hij op social media een video van Wim de Bie postte... Lees verder onder de video. Parodie Wim de BieSting ligt weer dubbel als ze de clip van Wim de Bie laten waarin hij Sting persifleert. De zanger kan er zeker om lachen en is op de hoogte dat de cabaretier in maart van dit jaar is overleden. “Hij is veel beter dan ik!”, lacht Sting. Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Hilarische Lucky TV: fractievoorzitters pesten Wilders, Caroline van der Plas is 'zeiknat' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Beau van Erven Dorens zegt sorry tegen Evert Santegoeds Bekijk deze video » Zien: Sting treedt live op bij Beau met Message in a bottle Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau: Sting ligt dubbel om persiflage Wim de Bie, 'Hij is veel beter dan ik!'

Parodie Wim de Bie
Sting ligt weer dubbel als ze de clip van Wim de Bie laten waarin hij Sting persifleert. De zanger kan er zeker om lachen en is op de hoogte dat de cabaretier in maart van dit jaar is overleden. “Hij is veel beter dan ik!”, lacht Sting.

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV