Zien: Sting treedt live op bij Beau met Message in a bottle

Zien: Sting treedt live op bij Beau met Message in a bottle

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 29 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Woensdag mocht Beau een bijzondere internationale gast verwelkomen in de studio. Niemand minder dan Sting kwam langs om te praten in de talkshow van Beau van Erven Dorens.

The Police
En dat niet alleen, de Britse zanger trad ook op met het bekende nummer Message in a bottle. Hij scoorde eind jaren ‘70 deze enorme hit met zijn band The Police. Sting is ook onder meer bekend van liedjes als Englishman in New York en Fields of Gold.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Sting treedt live op bij <em>Beau</em> met <em>Message in a bottle</em> Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 29 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Woensdag mocht Beau een bijzondere internationale gast verwelkomen in de studio. Niemand minder dan Sting kwam langs om te praten in de talkshow van Beau van Erven Dorens. The PoliceEn dat niet alleen, de Britse zanger trad ook op met het bekende nummer Message in a bottle. Hij scoorde eind jaren ‘70 deze enorme hit met zijn band The Police. Sting is ook onder meer bekend van liedjes als Englishman in New York en Fields of Gold. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gerard Joling bij BEAU: 'Je hoeft je nooit te schamen voor je tranen' Bekijk deze video » Ahmed Aboutaleb na winst PVV: 'Ik ga mijn Koran morgen echt niet uit het raam gooien' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Beau van Erven Dorens zegt sorry tegen Evert Santegoeds Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Sting treedt live op bij Beau met Message in a bottle

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV