Bekijk de trailer van Rundfunk: Duco & Roy, vanaf 3 december NPO 3

Bekijk de trailer van Rundfunk: Duco & Roy, vanaf 3 december NPO 3

De mannen van Rundfunk, Tom van Kalmthout en Yannick van der Velden, komen met twee gloednieuwe karakters in de serie Rundfunk: Duco & Roy. In plaats van een vervolg op eerdere series, brengen ze frisse karakters naar voren. De serie volgt Duco en Roy op hun reis om de ultieme droom te verwezenlijken: beroemd worden.

Tekst gaat verder onder de trailer.

Duco en Roy
De hoofdrollen zijn weggelegd voor Tom van Kalmthout en Yannick van der Velden. Verder komt een reeks 'ijdele BN'ers' voorbij. "Duco en Roy zijn wannabe acteurs, maar komen op alle fronten talent tekort. Hun enige kracht is doorzettingsvermogen. Ondanks alle tegenslagen en afwijzingen proberen ze het te maken in 'het wereldje'", aldus Tom en Yannick.

Rundfunk: Duco en Roy is vanaf zondag 3 december wekelijks om 23.35 uur te zien op NPO 3, en te streamen via NPO Start en NPO Plus. Je kunt alle afleveringen van Rundfunk: Duco en Roy terugkijken via Gids.tv.

Bekijk de trailer van <em>Rundfunk: Duco &amp; Roy</em>, vanaf 3 december <em>NPO 3</em> De mannen van Rundfunk, Tom van Kalmthout en Yannick van der Velden, komen met twee gloednieuwe karakters in de serie Rundfunk: Duco & Roy. In plaats van een vervolg op eerdere series, brengen ze frisse karakters naar voren. De serie volgt Duco en Roy op hun reis om de ultieme droom te verwezenlijken: beroemd worden. Tekst gaat verder onder de trailer. Duco en RoyDe hoofdrollen zijn weggelegd voor Tom van Kalmthout en Yannick van der Velden. Verder komt een reeks 'ijdele BN'ers' voorbij. "Duco en Roy zijn wannabe acteurs, maar komen op alle fronten talent tekort. Hun enige kracht is doorzettingsvermogen. Ondanks alle tegenslagen en afwijzingen proberen ze het te maken in 'het wereldje'", aldus Tom en Yannick. Rundfunk: Duco en Roy is vanaf zondag 3 december wekelijks om 23.35 uur te zien op NPO 3, en te streamen via NPO Start en NPO Plus. Je kunt alle afleveringen van Rundfunk: Duco en Roy terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nederland omarmt podcast van Chantal Janzen & Tina de Bruin: "Toppunt van hilariteit" (video) Bekijk deze video » Trailer van Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland: het beste van 8 seizoenen met de Meilandjes Bekijk deze video »
Trailer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's