Nederland omarmt podcast van Chantal Janzen & Tina de Bruin: "Toppunt van hilariteit" (video)

Nederland omarmt podcast van Chantal Janzen & Tina de Bruin: "Toppunt van hilariteit" (video)

<em>Nederland</em> omarmt <em>podcast</em> van Chantal Janzen &amp; Tina de Bruin: &quot;Toppunt van hilariteit&quot; (video) Chantal Janzen en Tina de Bruin komen samen uit met een podcast op Videoland. De vriendinnen bespreken in de serie verhalen uit hun eigen levens. Nederland lijkt enorm fan van de dames. GênantUit de reacties kun je opmaken dat de mensen thuis de podcast van Chantal en Tina onwijs grappig vinden. Chantal en Tina lieten al eerder weten dat hun verhalen in de podcast gênant zijn. In het fragment hieronder vertelt Tina de Bruin over een gênant moment op de cast: "Deze podcast was echt 16 minuten goud! Apart zijn ze al zo grappig, samen is echt toppunt hilarisch", schrijft ene Nina onder de video. Veel kijkers herkennen zichzelf in de situatie van Tina. Chantal & Tina is vanaf 23 november te beluisteren op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Bekijk ook Chantal Janzen krijgt eigen podcast! Chantal & Tina vanaf 23 november op Videoland Bekijk deze video » Eén Grote Familie seizoen 2 komt eraan: "Best bekeken dramaserie van Videoland" Bekijk deze video »
Maandag 27 november 2023 om 15:42

Chantal Janzen en Tina de Bruin komen samen uit met een podcast op Videoland. De vriendinnen bespreken in de serie verhalen uit hun eigen levens. Nederland lijkt enorm fan van de dames.

Gênant
Uit de reacties kun je opmaken dat de mensen thuis de podcast van Chantal en Tina onwijs grappig vinden. Chantal en Tina lieten al eerder weten dat hun verhalen in de podcast gênant zijn. In het fragment hieronder vertelt Tina de Bruin over een gênant moment op de cast: "Deze podcast was echt 16 minuten goud! Apart zijn ze al zo grappig, samen is echt toppunt hilarisch", schrijft ene Nina onder de video. Veel kijkers herkennen zichzelf in de situatie van Tina.

Chantal & Tina is vanaf 23 november te beluisteren op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's