Hélène Hendriks grapt in gesprek met Noa Vahle: 'Last van muggen daar?' (video)

Hélène Hendriks grapt in gesprek met Noa Vahle: 'Last van muggen daar?' (video)

<em>Hélène Hendriks</em> grapt in gesprek met Noa Vahle: 'Last van muggen daar?' (video) Hélène Hendriks opent het gesprek met Noa Vahle voorafgaand aan de wedstrijd van Ajax tegen Marseille met een vraag over muggen, waar Noa onlangs in Portugal veel last van had. Van muggen had ze nu geen last, maar er was wel veel politie op de been in Frankrijk. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Noa Vahle pareert kritiek op outfit Televizier Gala: 'Had niet anders verwacht' (video) Bekijk deze video » Zien: Noa Vahle en Linda de Mol gaan samenwerken (video) Bekijk deze video » Zien: hond Linda de Mol & Noa Vahle tovert glimlach op gezicht Johan Derksen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hélène Hendriks opent het gesprek met Noa Vahle voorafgaand aan de wedstrijd van Ajax tegen Marseille met een vraag over muggen, waar Noa onlangs in Portugal veel last van had. Van muggen had ze nu geen last, maar er was wel veel politie op de been in Frankrijk.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV