BEAU jaagt kijker weg volgens Vandaag Inside: 'Dit is heiligschennis'

BEAU jaagt kijker weg volgens Vandaag Inside: 'Dit is heiligschennis'

Friday 1 December 2023 om 08:01

De heren van Vandaag Inside zijn niet echt te spreken over de in hun ogen infantiele acties van Beau van Erven Dorens in diens talkshow: 'Wat zijn die aan het doen?', vraagt René van der Gijp zich hardop af.

'Heiligschennis'
Johan Derksen hoeft daar niet lang over na te denken: 'Die zijn de mensen aan het wegjagen.' En dat de wereldberoemde popster Sting op het moment dat de presentator een pannenkoek op zijn hoofd deed ook in de studio aanwezig was maakt het volgens hem alleen nog maar erger: 'Dat is heiligschennis, dat je dat soort onzin verkoopt terwijl hij de gast is.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

BEAU jaagt kijker weg volgens <em>Vandaag Inside</em>: 'Dit is heiligschennis' De heren van Vandaag Inside zijn niet echt te spreken over de in hun ogen infantiele acties van Beau van Erven Dorens in diens talkshow: 'Wat zijn die aan het doen?', vraagt René van der Gijp zich hardop af. 'Heiligschennis'Johan Derksen hoeft daar niet lang over na te denken: 'Die zijn de mensen aan het wegjagen.' En dat de wereldberoemde popster Sting op het moment dat de presentator een pannenkoek op zijn hoofd deed ook in de studio aanwezig was maakt het volgens hem alleen nog maar erger: 'Dat is heiligschennis, dat je dat soort onzin verkoopt terwijl hij de gast is.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Sting treedt live op bij Beau met Message in a bottle Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's