Chimène van Oosterhout: 'Nog steeds niet aan de botox' (Shownieuws)

Chimène van Oosterhout: 'Nog steeds niet aan de botox' (Shownieuws)

Chimène van Oosterhout heeft de afgelopen jaren flink wat tegenvallers op gezondheidsvlak gehad: meerdere keren borstkanker en deze zomer had ze last van hartfalen in Griekenland. Hoe is het nu met haar? 'We leven nog. Ik ben weer aan het opkrabellen. We gaan door, we zijn geen opgevers', vertelt de voormalig Veronica-presentatrice aan Leontine van Moorsel.

'Geen botox'
Die geeft haar ook een compliment over haar stralende uiterlijk want eerlijk is eerlijk: Chimène ziet er top uit. 'En ik ben nog steeds niet aan de botox', grapt die vervolgens.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder

Chimène van Oosterhout: 'Nog steeds niet aan de botox' (<em>Shownieuws</em>) Chimène van Oosterhout heeft de afgelopen jaren flink wat tegenvallers op gezondheidsvlak gehad: meerdere keren borstkanker en deze zomer had ze last van hartfalen in Griekenland. Hoe is het nu met haar? 'We leven nog. Ik ben weer aan het opkrabellen. We gaan door, we zijn geen opgevers', vertelt de voormalig Veronica-presentatrice aan Leontine van Moorsel. 'Geen botox'Die geeft haar ook een compliment over haar stralende uiterlijk want eerlijk is eerlijk: Chimène ziet er top uit. 'En ik ben nog steeds niet aan de botox', grapt die vervolgens. Bekijk de video van Shownieuws hieronder Bekijk ook Zien: Chimène van Oosterhout met spoed opgenomen in ziekenhuis Griekenland vanwege hartfalen Bekijk deze video » ZIEN: dit opvallende kledingfilmpje van Bij Ann Fashion gaat viral Bekijk deze video » Shownieuws: 'Rendement Gordon is te laag, nieuw vast tv-contract lijkt ver weg' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV