Bekijk hier de eerste trailer van Furiosa: A Mad Max Saga met Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth

Bekijk hier de eerste trailer van Furiosa: A Mad Max Saga met Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth

Warner Bros heeft de eerste trailer van de epische sciencefictionfilm Furiosa: A Mad Max Saga vrijgegeven. Na de enorm succesvolle release van Mad Max: Fury Road in 2015 was het een kwestie van tijd voor plannen gemaakt werden voor een nieuwe film rondom dat verhaal. We hebben er even op moeten wachten maar dan heb je ook wel wat. Bekijk hieronder de trailer van Furiosa: A Mad Max Saga.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series in de (thuis)bioscoop op Gids.tv.

Bekijk hier de eerste trailer van <em>Furiosa: A Mad Max Saga</em> met Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth Warner Bros heeft de eerste trailer van de epische sciencefictionfilm Furiosa: A Mad Max Saga vrijgegeven. Na de enorm succesvolle release van Mad Max: Fury Road in 2015 was het een kwestie van tijd voor plannen gemaakt werden voor een nieuwe film rondom dat verhaal. We hebben er even op moeten wachten maar dan heb je ook wel wat. Bekijk hieronder de trailer van Furiosa: A Mad Max Saga. Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series in de (thuis)bioscoop op Gids.tv. This is her OdysseyHet verhaal gaat verder. Terwijl de duistere wereld valt, wordt de jonge Furiosa van de Groene Plek van Vele Moeders weggerukt in de handen van een grote horde motorrijders onder leiding van krijgsheer Dementus. Terwijl ze door de woestenij reizen, komen ze de citadel tegen die wordt voorgezeten door Immortan Joe. De twee tirannen voeren een hevige oorlog om de macht, en Furiosa moet vele beproevingen overleven terwijl ze de middelen verzamelt om de weg naar huis te vinden. CastNaast Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit) en Chris Hemsworth (Thor) zijn ook Tom Burke (The Wonder) en Nathan Jones (Troy) onder andere te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door George Miller (Mad Max). Vanaf 23 mei 2024 is de film Furiosa: A Mad Max Saga te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: thriller, actie, sciencefiction. (Datum onder voorbehoud) Bekijk de trailer voor 100 Years of Warner Bros, vanaf 25 mei op HBO MAX Bekijk deze video » Bekijk hier de wonderlijke trailer van Wonka met prachtig acteur Timothée Chalamet Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de eerste trailer van Furiosa: A Mad Max Saga met Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth

This is her Odyssey
Het verhaal gaat verder. Terwijl de duistere wereld valt, wordt de jonge Furiosa van de Groene Plek van Vele Moeders weggerukt in de handen van een grote horde motorrijders onder leiding van krijgsheer Dementus. Terwijl ze door de woestenij reizen, komen ze de citadel tegen die wordt voorgezeten door Immortan Joe. De twee tirannen voeren een hevige oorlog om de macht, en Furiosa moet vele beproevingen overleven terwijl ze de middelen verzamelt om de weg naar huis te vinden.

Cast
Naast Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit) en Chris Hemsworth (Thor) zijn ook Tom Burke (The Wonder) en Nathan Jones (Troy) onder andere te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door George Miller (Mad Max).

Vanaf 23 mei 2024 is de film Furiosa: A Mad Max Saga te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: thriller, actie, sciencefiction. (Datum onder voorbehoud)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV