Lang Leve de Liefde: 'Je mag ook zeggen dat je dichterbij wil liggen'

Lang Leve de Liefde: 'Je mag ook zeggen dat je dichterbij wil liggen'

Mika en Els hebben duidelijk een klik, zo is te zien als ze beiden op de grond liggen, vanwaar ze naar het plafond staren en mijmeren over de sterren. Stiekem kruipt die eerste steeds wat dichterbij zijn date, die daarop reageert: 'Je mag ook zeggen dat je gewoon dichterbij wil liggen.'

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve de Liefde: 'Je mag ook zeggen dat je dichterbij wil liggen' Mika en Els hebben duidelijk een klik, zo is te zien als ze beiden op de grond liggen, vanwaar ze naar het plafond staren en mijmeren over de sterren. Stiekem kruipt die eerste steeds wat dichterbij zijn date, die daarop reageert: 'Je mag ook zeggen dat je gewoon dichterbij wil liggen.' Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve De Liefde gemist? Jill wil op haar zeventigste nog een actief liefdesleven hebben Bekijk deze video » Roy Donders is boos: 'Ik word weggezet als duister, illegaal en strafbaar' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV