Lang Leve De Liefde gemist? Jill wil op haar zeventigste nog een actief liefdesleven hebben

Lang Leve De Liefde gemist? Jill wil op haar zeventigste nog een actief liefdesleven hebben

Jill benadrukt tegenover Kevin dat intimiteit een essentieel onderdeel is van een relatie. Ze vertelt dat ze niet samen zou kunnen zijn met iemand die aseksueel is, waar Kevin het mee eens is. Zal het Kevin lukken om Jill voor zich te winnen?

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

<em>Lang Leve De Liefde</em> gemist? <em>Jill</em> wil op haar <em>zeventigste</em> nog een <em>actief liefdesleven</em> hebben Jill benadrukt tegenover Kevin dat intimiteit een essentieel onderdeel is van een relatie. Ze vertelt dat ze niet samen zou kunnen zijn met iemand die aseksueel is, waar Kevin het mee eens is. Zal het Kevin lukken om Jill voor zich te winnen? Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Paardenmeisje Emily brengt paard mee naar date! Bekijk deze video » Richard in Lang Leve de Liefde houdt wel van ordinaire vrouwen als Marion Bekijk deze video » Danny laat niets onbesproken in Lang Leve De Liefde: 'Heb pas een keer seks gehad' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV