Ko de Boswachtershow-producent en acteur Burny Bos op 79-jarige leeftijd overleden

Ko de Boswachtershow-producent en acteur Burny Bos op 79-jarige leeftijd overleden

Friday 1 December 2023 om 13:49

Gerenommeerd filmproducent, schrijver en acteur Burny Bos is vrijdagochtend op 79-jarige leeftijd overleden. Producent Phanta Film heeft namens zijn familie laten weten dat Burny is overleden aan de gevolgen van asbestkanker.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ko de Boswachtershow</em>-producent en acteur <em>Burny Bos</em> op 79-jarige leeftijd <em>overleden</em> Gerenommeerd filmproducent, schrijver en acteur Burny Bos is vrijdagochtend op 79-jarige leeftijd overleden. Producent Phanta Film heeft namens zijn familie laten weten dat Burny is overleden aan de gevolgen van asbestkanker. Tekst gaat verder onder de video. Burny BosBurny Bos wordt beschouwd als een van de vooraanstaande producenten in de Nederlandse film- en televisiewereld gedurende de afgelopen decennia. In de jaren zeventig creëerde hij programma's als Ko de Boswachtershow en Radio Lawaaipapegaai voor de AVRO-radio. Van 1984 tot 1989 diende hij als hoofd van de jeugdafdeling van de VPRO. Onder zijn leiding werden populaire programma's als Theo en Thea, Rembo en Rembo, en Achterwerk in de kast geproduceerd. Bekijk de video van VPRO op bezoek bij Burny Bos hierboven. Bekijk ook Ramsey Nasr reageert op slotscènes Oogappels: 'Net nadat mijn moeder was overleden' (video) Bekijk deze video » Verdrietig nieuws: moeder Patricia Paay op 97-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video »
Nieuws :
Ko de Boswachtershow-producent en acteur Burny Bos op 79-jarige leeftijd overleden

Burny Bos
Burny Bos wordt beschouwd als een van de vooraanstaande producenten in de Nederlandse film- en televisiewereld gedurende de afgelopen decennia. In de jaren zeventig creëerde hij programma's als Ko de Boswachtershow en Radio Lawaaipapegaai voor de AVRO-radio. Van 1984 tot 1989 diende hij als hoofd van de jeugdafdeling van de VPRO. Onder zijn leiding werden populaire programma's als Theo en Thea, Rembo en Rembo, en Achterwerk in de kast geproduceerd.

Bekijk de video van VPRO op bezoek bij Burny Bos hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's