Paul de Leeuw en Simon Keizer vormen nieuw muziekduo: 'Dik en Simon'

Paul de Leeuw en Simon Keizer vormen nieuw muziekduo: 'Dik en Simon'

Friday 1 December 2023 om 16:00

Simon Keizer heeft voor de eerste keer sinds zijn breuk met Nick Schilder een nieuw nummer uitgebracht. Voor het vrijdag verschenen lied 'Het Komt Wel Goed' werkte de Volendammer samen met Paul de Leeuw.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Paul de Leeuw</em> en <em>Simon Keizer</em> vormen nieuw <em>muziekduo</em>: 'Dik en Simon' Simon Keizer heeft voor de eerste keer sinds zijn breuk met Nick Schilder een nieuw nummer uitgebracht. Voor het vrijdag verschenen lied 'Het Komt Wel Goed' werkte de Volendammer samen met Paul de Leeuw. Tekst gaat verder onder de video. Paul & SimonOp Instagram deelt Paul de Leeuw met zijn volgers: 'We hebben een nieuwe plaat! 'Het Komt Wel Goed' is vanaf nu overal te beluisteren, en we zijn er super trots op. We zagen elkaar dit jaar al steeds vaker, dus het voelde goed om samen iets uit te brengen. We hopen dat je het mooi vindt!' Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sint & De Leeuw 5 december te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Simon Keizer brengt emotioneel nummer uit met Paul de Leeuw: 'Het Komt Wel Goed' Bekijk deze video »
Entertainment :

Paul & Simon
Op Instagram deelt Paul de Leeuw met zijn volgers: 'We hebben een nieuwe plaat! 'Het Komt Wel Goed' is vanaf nu overal te beluisteren, en we zijn er super trots op. We zagen elkaar dit jaar al steeds vaker, dus het voelde goed om samen iets uit te brengen. We hopen dat je het mooi vindt!'

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's