Sint & De Leeuw 5 december te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Sint & De Leeuw 5 december te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Nog even en dan is het weer 5 december, wat betekent dat Sinterklaas zijn verjaardag viert! Niet alleen in veel huiskamers is het feest, ook wordt het sinterklaasfeest uitgebreid gevierd op NPO 1 met Sint & De Leeuw.

Lees verder onder de video.

<em>Sint &amp; De Leeuw</em> 5 december te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden Nog even en dan is het weer 5 december, wat betekent dat Sinterklaas zijn verjaardag viert! Niet alleen in veel huiskamers is het feest, ook wordt het sinterklaasfeest uitgebreid gevierd op NPO 1 met Sint & De Leeuw. Lees verder onder de video. Simon KeizerPaul de Leeuw ontvangt zoals elk jaar Sinterklaas in de studio en dit jaar staat de avond in het teken van nostalgische spelletjes zoals de toren van Pisa uit de Honeymoonquiz en het beroemde Wie-Kent-Kwis caviaspel. Er zijn ook veel cadeaus en verrassingen in Sint & De Leeuw: van een paardrijsafari tot het proeven van bijzondere burgers en tangodansen. En De Leeuw gaat samen met Simon Keizer voor Sinterklaas zingen. Bekijk de eerste beelden van Sint & De Leeuw hierboven. Sint & De Leeuw is op dinsdag 5 december om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle uitzendingen van Sint & De Leeuw terugkijken op Gids.tv. Even Tot Hier: Hoofdpiet is een dagje mantelzorger Bekijk deze video » Sinterklaas geheim onthuld: dit zijn de lekkerste chocoladeletters uit de supermarkt Bekijk deze video »
TV :
Sint & De Leeuw 5 december te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Simon Keizer
Paul de Leeuw ontvangt zoals elk jaar Sinterklaas in de studio en dit jaar staat de avond in het teken van nostalgische spelletjes zoals de toren van Pisa uit de Honeymoonquiz en het beroemde Wie-Kent-Kwis caviaspel. Er zijn ook veel cadeaus en verrassingen in Sint & De Leeuw: van een paardrijsafari tot het proeven van bijzondere burgers en tangodansen. En De Leeuw gaat samen met Simon Keizer voor Sinterklaas zingen.

Bekijk de eerste beelden van Sint & De Leeuw hierboven.

Sint & De Leeuw is op dinsdag 5 december om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle uitzendingen van Sint & De Leeuw terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV