The Masked Singer: staande ovatie voor vrolijke Zeester (video)

The Masked Singer: staande ovatie voor vrolijke Zeester (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 1 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Op het The Masked Singer-podium spoelde vrijdag een hele vrolijke Zeester aan. In haar schitterende pak wist de Zeester de jury in te pakken en daarmee de ster van de show te worden.

Lees verder onder de video.


<em>The Masked Singer</em>: staande ovatie voor vrolijke Zeester (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 1 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Op het The Masked Singer-podium spoelde vrijdag een hele vrolijke Zeester aan. In haar schitterende pak wist de Zeester de jury in te pakken en daarmee de ster van de show te worden. Lees verder onder de video. Spoiler: spectaculaire onthulling de Zeester in The Masked Singer (video) Bekijk deze video » OptredenDe spectaculaire Zeester zong vrijdagavond We’re Going To Ibiza en wist de jury daarmee volledig in te pakken. Maar wie zou er toch in het vrolijke kostuum zitten? Britt Dekker, oppert het panel. En Gaby Blaser. Of is het toch Sylvia Geersen? The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: staande ovatie voor vrolijke Zeester (video)

Optreden
De spectaculaire Zeester zong vrijdagavond We’re Going To Ibiza en wist de jury daarmee volledig in te pakken. Maar wie zou er toch in het vrolijke kostuum zitten? Britt Dekker, oppert het panel. En Gaby Blaser. Of is het toch Sylvia Geersen?

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV