Spoiler: verbazingwekkende onthulling het Schaap in The Masked Singer (video)

Spoiler: verbazingwekkende onthulling het Schaap in The Masked Singer (video)

Friday 1 December 2023 om 23:34

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 1 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Helaas moet ook het Schaap vandaag het veld ruimen in The Masked Singer. Na de Zeester is zij de tweede afvaller van de aflevering. Wie zit er achter het masker? Je ziet het hieronder.

Lees verder onder de video.

Spoiler: verbazingwekkende onthulling het Schaap in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 1 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Helaas moet ook het Schaap vandaag het veld ruimen in The Masked Singer. Na de Zeester is zij de tweede afvaller van de aflevering. Wie zit er achter het masker? Je ziet het hieronder. Lees verder onder de video. SchaapHet werd een enorme verrassing vanavond in The Masked Singer, want alleen Carlo Boszhard wist te raden dat Anniko van Santen in het pak van het Schaap zat. ‘Dit was echt alleen maar leuk, echt een feest.’ The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Spoiler: verbazingwekkende onthulling het Schaap in The Masked Singer (video)

Schaap
Het werd een enorme verrassing vanavond in The Masked Singer, want alleen Carlo Boszhard wist te raden dat Anniko van Santen in het pak van het Schaap zat. ‘Dit was echt alleen maar leuk, echt een feest.’

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's