Kerst 2023: dit zijn de leukste en treurigste kerstreclames wereldwijd!

Kerst 2023: dit zijn de leukste en treurigste kerstreclames wereldwijd!

December is begonnen! En dat betekent dat we gaan aftellen naar de sfeervolste tijd van het jaar. Ook dit jaar zijn de kerstreclames weer leuk, emotioneel en kun je er weer een levensles uithalen. Van Amazon tot Disney. Dit zijn de beste internationale kerstreclames van 2023.

Coca-Cola
De kerstreclames van Coca-Cola worden meestal wel klassiekers. Ook dit jaar spelen ze weer op het gevoel van de eenzame, koude wereld. Met de slogan 'The World Needs More Santas' proberen ze warmte overbrengen en een beetje compassie.

Smyths Toys
Pizza eten met de Teenage Mutant Ninja Turtles doe je deze kerst bij Smyths Toys.

M&S Food
De Britse high end supermarkt M&S Food gaat voor magie dit jaar. Een grappige commercial met de stemmen van Hollywoodacteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney.

Duracell
Het batterijen merk komt met een schattige geanimeerde commercial. Alleen het Duracell-konijn kan de Kerstman helpen wanneer Rudolphs neus geen licht meer geeft. Gelukkig zijn de Duracell-batterijen in de buurt om de weg voor de Kerstman weer te verlichten.

Milka
De Duitse Milka kerstreclame is lichtelijk bizar te noemen. Een jongetje sluit een vriendschap met een chocolade kerstman. Dan breekt zijn zusje de kerstboom piek en geeft de jongen zijn chocolade kerstman om haar te troosten. Niet een erg logisch verhaal.

Disney
Disney is meestal goed in kerstreclames. Dit jaar gaan ze helaas voor een reclame waarin hun nieuwe film 'Wish' centraal staat. Niet echt een orginele keuze. Wel met een mooie samenwerking met de Make-A-Wish foundation.

IGA
Bevers bestaan in deze geanimeerde reclame. Een klassieke boodschap over delen maar in een schattig jasje.

Capital One
Capital One brengt dit jaar een erg sterke reclame met John Travolta. Travolta speelt de kerstman en herleeft zijn Saturday Night Fever dagen.

Amazon verrast dit jaar met een grappige en luchtige kerstreclame. Bekijk hem hieronder.

Kerst 2023: dit zijn de leukste en treurigste kerstreclames wereldwijd! December is begonnen! En dat betekent dat we gaan aftellen naar de sfeervolste tijd van het jaar. Ook dit jaar zijn de kerstreclames weer leuk, emotioneel en kun je er weer een levensles uithalen. Van Amazon tot Disney. Dit zijn de beste internationale kerstreclames van 2023. Coca-ColaDe kerstreclames van Coca-Cola worden meestal wel klassiekers. Ook dit jaar spelen ze weer op het gevoel van de eenzame, koude wereld. Met de slogan 'The World Needs More Santas' proberen ze warmte overbrengen en een beetje compassie. The World Needs More Santas | Coca-Cola Smyths ToysPizza eten met de Teenage Mutant Ninja Turtles doe je deze kerst bij Smyths Toys. Smyths Toys Christmas Ad 2023 - We Really Wanna Go To Smyths Toys Superstores M&S FoodDe Britse high end supermarkt M&S Food gaat voor magie dit jaar. Een grappige commercial met de stemmen van Hollywoodacteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney. M&S Christmas Food | 2023 Christmas Advert DuracellHet batterijen merk komt met een schattige geanimeerde commercial. Alleen het Duracell-konijn kan de Kerstman helpen wanneer Rudolphs neus geen licht meer geeft. Gelukkig zijn de Duracell-batterijen in de buurt om de weg voor de Kerstman weer te verlichten. Duracell | Bunny Saves Christmas MilkaDe Duitse Milka kerstreclame is lichtelijk bizar te noemen. Een jongetje sluit een vriendschap met een chocolade kerstman. Dan breekt zijn zusje de kerstboom piek en geeft de jongen zijn chocolade kerstman om haar te troosten. Niet een erg logisch verhaal. Geben ist das schönste Geschenk DisneyDisney is meestal goed in kerstreclames. Dit jaar gaan ze helaas voor een reclame waarin hun nieuwe film 'Wish' centraal staat. Niet echt een orginele keuze. Wel met een mooie samenwerking met de Make-A-Wish foundation. A Wish For The Holidays | Disney Christmas Advert 2023 | Disney UK IGABevers bestaan in deze geanimeerde reclame. Een klassieke boodschap over delen maar in een schattig jasje. IGA - Mr Beaver's Yule Log ❤️?️?? Capital OneCapital One brengt dit jaar een erg sterke reclame met John Travolta. Travolta speelt de kerstman en herleeft zijn Saturday Night Fever dagen. Quicksilver “Holiday Night Fever” :60 | Capital One Amazon verrast dit jaar met een grappige en luchtige kerstreclame. Bekijk hem hieronder. Bekijk ook Jaap Reesema brengt eerste kerstsingle uit: 'Dit wil ik al jaren' (video) Bekijk deze video » Amazon kerstreclame 2023: drie bejaarde dames knallen piste af Bekijk deze video » Het kerstseizoen is begonnen: Mariah Carey zingt "All I Want For Christmas Is You” live! Bekijk deze video » Kerstnummer Krezip - Where The Light Goes (videoclip) Bekijk deze video » Vandaag Inside-tafel giert om zingende Kees van der Staaij (video) Bekijk deze video »
TV :
Kerst 2023: dit zijn de leukste en treurigste kerstreclames wereldwijd!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV