Eindelijk weer schaatsen op natuurijs: 'Dit geeft een kick' (video)

Eindelijk weer schaatsen op natuurijs: 'Dit geeft een kick' (video)

Eindelijk weer <em>schaatsen</em> op natuurijs: 'Dit geeft een kick' (video) Na een nacht van hard werken en rijkelijk sproeien ging vanochten in het Zuid-Hollandse De Lier een van de eerste natuurijsbanen van het seizoen open. En dat was voor honderden mensen reden genoeg om snel de schaatsen uit het vet te halen en de eerste, soms wat wankele, stappen op het ijs te maken. 'Ik vind het geweldig, dit geeft een kick.' Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Ko de Boswachtershow-producent en acteur Burny Bos op 79-jarige leeftijd overleden Bekijk deze video » Docu Hazes: Monique Westenberg heeft spijt van naam zoon, 'Hadden we hem maar anders genoemd' Bekijk deze video » Hart van Nederland: busje vliegt in brand na botsing met auto bij Vriezenveen (video) Bekijk deze video »
TV :
Eindelijk weer schaatsen op natuurijs: 'Dit geeft een kick' (video)

Na een nacht van hard werken en rijkelijk sproeien ging vanochten in het Zuid-Hollandse De Lier een van de eerste natuurijsbanen van het seizoen open. En dat was voor honderden mensen reden genoeg om snel de schaatsen uit het vet te halen en de eerste, soms wat wankele, stappen op het ijs te maken. 'Ik vind het geweldig, dit geeft een kick.'

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV