Even tot Hier gemist? Duitse supermarkten zijn veel goedkoper-liedje

Even tot Hier gemist? Duitse supermarkten zijn veel goedkoper-liedje

In Duitsland zijn veel producten in de supermarkt veel goedkoper. Het kabinet heeft onderzoek laten doen naar de oorzaak van de prijsverschillen met Duitsland. En deze week kwam het resultaat. Dat boodschappen daar goedkoper zijn heeft te maken met inkoopmuren. Bekijk het lied Ich bin nicht duur hieronder met Niels van der Laan en Jeroen Woe in Even Tot Hier.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot Hier</em> gemist? <em>Duitse supermarkten zijn veel goedkoper</em>-liedje In Duitsland zijn veel producten in de supermarkt veel goedkoper. Het kabinet heeft onderzoek laten doen naar de oorzaak van de prijsverschillen met Duitsland. En deze week kwam het resultaat. Dat boodschappen daar goedkoper zijn heeft te maken met inkoopmuren. Bekijk het lied Ich bin nicht duur hieronder met Niels van der Laan en Jeroen Woe in Even Tot Hier. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk het Geert Wilders-lied in Even tot hier 'Niet of Nooit Geweest' Bekijk deze video » Even tot Hier gemist? Simpel liedje over de twee aanvallen op Thierry Baudet Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV