Bekijk het Geert Wilders-lied in Even tot hier 'Niet of Nooit Geweest'

Bekijk het Geert Wilders-lied in Even tot hier 'Niet of Nooit Geweest'

Zondag 26 november 2023 om 09:07

ZIEN: PVV-leider Geert Wilders door het dolle heen na zien verkiezingsuitslag

De PVV van Geert Wilders is de grote winnaar van de Tweede Kamerverkiezingen. De rechtse partij komt nu uit op 36 zetels. De heren van het populaire programma Even Tot Hier schreven natuurlijk een lied over Geert Wilders. Bekijk het lied Niet of Nooit Geweest hieronder.

Suikerfeest
Het lied Niet of Nooit Geweest van Acda en De Munnik wordt ingezet voor het lied van Wilders. Bekijk de komische versie over Wilders hieronder. De zinnen "Was hij de gangmaker op het suikerfeest?", "Hij is voor iedereen een echte premier" en "Wordt hij straks roetveegpiet op Sinterklaas zijn feest?" komen in de songtekst voor. Bekijk het Even Tot Hier-fragment hieronder.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het <em>Geert Wilders</em>-lied in <em>Even tot hier</em> <em>'Niet of Nooit Geweest'</em> ZIEN: PVV-leider Geert Wilders door het dolle heen na zien verkiezingsuitslag De PVV van Geert Wilders is de grote winnaar van de Tweede Kamerverkiezingen. De rechtse partij komt nu uit op 36 zetels. De heren van het populaire programma Even Tot Hier schreven natuurlijk een lied over Geert Wilders. Bekijk het lied Niet of Nooit Geweest hieronder. SuikerfeestHet lied Niet of Nooit Geweest van Acda en De Munnik wordt ingezet voor het lied van Wilders. Bekijk de komische versie over Wilders hieronder. De zinnen "Was hij de gangmaker op het suikerfeest?", "Hij is voor iedereen een echte premier" en "Wordt hij straks roetveegpiet op Sinterklaas zijn feest?" komen in de songtekst voor. Bekijk het Even Tot Hier-fragment hieronder. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: PVV-leider Geert Wilders door het dolle heen na zien verkiezingsuitslag Bekijk deze video » Geert Wilders speecht na verkiezingswinst PVV: ‘Nederland weer van ons’ (video) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk het Geert Wilders-lied in Even tot hier 'Niet of Nooit Geweest'

Actuele video's

Meer actuele video's