Sneeuw volgens Buienradar: hoeveel en hoelaat gaat het zondag sneeuwen? (video)

Sneeuw volgens Buienradar: hoeveel en hoelaat gaat het zondag sneeuwen? (video)

Sneeuw volgens <em>Buienradar</em>: hoeveel en hoelaat gaat het <em>zondag</em> sneeuwen? (video) Er wordt sneeuw verwacht vandaag, en dit is waar, hoeveel en hoe laat het gaat sneeuwen. Bekijk het Hart van Nederland-fragment hierboven, en zie hieronder de actuele buienradar. WinterEr is winters weer op komst. Maar wanneer gaat het sneeuwen? Jordi Huirne vertelt in het fragment hierboven hoelaat het bijvoorbeeld sneeuwt in Zeeland. Er wordt vier tot acht centimeter sneeuw verwacht in het midden van het land. Bekijk hierboven de HvN-video en bekijk hieronder hoe de buien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Er wordt sneeuw verwacht vandaag, en dit is waar, hoeveel en hoe laat het gaat sneeuwen. Bekijk het Hart van Nederland-fragment hierboven, en zie hieronder de actuele buienradar.

Winter
Er is winters weer op komst. Maar wanneer gaat het sneeuwen? Jordi Huirne vertelt in het fragment hierboven hoelaat het bijvoorbeeld sneeuwt in Zeeland. Er wordt vier tot acht centimeter sneeuw verwacht in het midden van het land.

Bekijk hierboven de HvN-video en bekijk hieronder hoe de buien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV