Eerste sneeuw in Nederland: witte straten in Kerkrade (video)

Eerste sneeuw in Nederland: witte straten in Kerkrade (video)

Zaterdag 25 november 2023 om 10:26

Eerste <em>sneeuw</em> in Nederland: witte straten in Kerkrade (video) De eerste sneeuw van deze winter is gevallen in Limburg, in Kerkrade. In het zuidelijk deel van Limburg zijn alle straten wit. Volgende week zijn ook andere delen van ons land aan de beurt. Vooral in het oosten gaat het flink sneeuwen, volgens Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ophef in Hoogezand: Kick Out Zwarte Piet verstoort raadsvergadering Bekijk deze video » Tragisch ongeval in Goirle: 47-jarige fietsster overlijdt na aanrijding op kruising (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: hondje gered bij flinke brand in 's-Gravenzande, één persoon gewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De eerste sneeuw van deze winter is gevallen in Limburg, in Kerkrade. In het zuidelijk deel van Limburg zijn alle straten wit. Volgende week zijn ook andere delen van ons land aan de beurt. Vooral in het oosten gaat het flink sneeuwen, volgens Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's