Blunder in The Masked Singer: Ruben Nicolai noemt Buddy Vedder per ongeluk 'Buffy'

Blunder in The Masked Singer: Ruben Nicolai noemt Buddy Vedder per ongeluk 'Buffy'

Het zal de kijkers van The Masked Singer vast niet ontgaan zijn dat Ruben Nicolai afgelopen vrijdag niet op zijn scherpst was. De presentator versprak zich in de uitzending en dat zorgde voor de nodige hilariteit bij de jury en het aanwezige publiek.

'Buffy'
"We gaan naar Buffy," aldus Ruben Nicolai, die zich verspreekt in de naam van Buddy Vedder. "Ik ben al voor veel namen versleten: Billy, Barry, Bobby. Maar Buffy, die voeg ik heel graag aan het lijstje toe, hoor," aldus Buddy Vedder.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Blunder in <em>The Masked Singer</em>: Ruben Nicolai noemt <em>Buddy Vedder</em> per ongeluk <em>'Buffy'</em> Het zal de kijkers van The Masked Singer vast niet ontgaan zijn dat Ruben Nicolai afgelopen vrijdag niet op zijn scherpst was. De presentator versprak zich in de uitzending en dat zorgde voor de nodige hilariteit bij de jury en het aanwezige publiek. View this post on Instagram A post shared by RTL (@rtl.nl) 'Buffy'"We gaan naar Buffy," aldus Ruben Nicolai, die zich verspreekt in de naam van Buddy Vedder. "Ik ben al voor veel namen versleten: Billy, Barry, Bobby. Maar Buffy, die voeg ik heel graag aan het lijstje toe, hoor," aldus Buddy Vedder. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV