Expeditie Robinson: onverwachte wending eilandraad leidt tot ontevreden reacties op X (video)

Expeditie Robinson: onverwachte wending eilandraad leidt tot ontevreden reacties op X (video)

Twee expeditieleden blijken een immuniteitsmunt te hebben ingezet op de eilandraad in Expeditie Robinson. Dat betekent dat twaalf van de zestien stemmen ongeldig verklaard worden. Door deze onverwachte wending moet Floris helaas vlak vóór de halve finale vertrekken.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hieronder.

<em>Expeditie Robinson</em>: onverwachte wending eilandraad leidt tot ontevreden reacties op X (video) Twee expeditieleden blijken een immuniteitsmunt te hebben ingezet op de eilandraad in Expeditie Robinson. Dat betekent dat twaalf van de zestien stemmen ongeldig verklaard worden. Door deze onverwachte wending moet Floris helaas vlak vóór de halve finale vertrekken. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hieronder. Bekijk hieronder de ontevreden reacties op het vertrek van Floris op X: De rede dat Mark er in zit is dat hij naar verliezerseiland is geweest REGELS KLOPPEN NIET #ExpeditieRobinson— Eigen mening (@meningeigen6) December 3, 2023 Ilse is geen finalekandidaat. Ze heeft alleen verloren en dat als zogenaamd topsporter.. Wat een enorm trieste zet van Willem. Was Ilse maar zo nobel als Floris… #ExpeditieRobinson— Quasimodo (@Quasimo68676551) December 3, 2023 Floris was zeker een leuke man, helaas draait Expeditie Robinson niet om wie de leukste is ? #expeditierobinson https://t.co/bSQmGTtrym— WillemG (@willemgerrits) December 3, 2023 neeeeeeeeee niet floris ??? #expeditierobinson— luna ? (@harrysmoonss) December 3, 2023 Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Willem in Expeditie Robinson na videoboodschap thuisfront: "Wat een teringlijers zijn het ook" Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Beste vrienden Mark Baanders en Floris Göbel willen samen naar de finale Bekijk deze video » Spoiler alert! Verklapt deze fout de finale van Expeditie Robinson? Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson: onverwachte wending eilandraad leidt tot ontevreden reacties op X (video)

Bekijk hieronder de ontevreden reacties op het vertrek van Floris op X:

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV