Hart van Nederland: brandweer krijgt ontsnapte serval niet te pakken in Huizen (video)

Hart van Nederland: brandweer krijgt ontsnapte serval niet te pakken in Huizen (video)

Monday 4 December 2023 om 13:23

<em>Hart van Nederland</em>: brandweer krijgt ontsnapte serval niet te pakken in Huizen (video) Al zes weken zwerft de ontsnapte serval over de Gooise heide en iedere poging om het dier te traceren en te vangen is op niets uitgelopen. Ook zondagavond bleef de brandweer met lege handen achter. In Hart van Nederland was te zien hoe het dier zich hoog in een boom schuilhoudt en alleen maar hoger klimt. De brandweer blijft pogingen doen om de serval te pakken te krijgen, zodat het een geschikt huis kan krijgen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftig: Lamborghini crasht in vangrail bij Eersel (video) Bekijk deze video » Schietpartij Alphen aan den Rijn: politie valt woning binnen Bekijk deze video » Zien: verdwaalde zeehond ligt op straat in Assendelft (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Al zes weken zwerft de ontsnapte serval over de Gooise heide en iedere poging om het dier te traceren en te vangen is op niets uitgelopen. Ook zondagavond bleef de brandweer met lege handen achter. In Hart van Nederland was te zien hoe het dier zich hoog in een boom schuilhoudt en alleen maar hoger klimt. De brandweer blijft pogingen doen om de serval te pakken te krijgen, zodat het een geschikt huis kan krijgen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's