Zien: verdwaalde zeehond ligt op straat in Assendelft (video)

Zien: verdwaalde zeehond ligt op straat in Assendelft (video)

In Assendelft (Noord-Holland), op de Vaartdijk, is zondagavond een verdwaalde zeehond aangetroffen. Het dier bleek in goede gezondheid en is daarom niet meegenomen door de dierenambulance.

'Tocht door de provincie'
Het gaat duidelijk om een ondermenende zeehond want volgens Hart van Nederland is hij (of zij) met een heuse tocht door de provincie bezig: 'Begin van de week was er een zeehond gesignaleerd in Oost-Graftijk en een paar dagen later, op vrijdag, was hij gespot in de Purmerringvaart.'

Beelden van de zeehond, gemaakt in Assendelft, zie je hieronder

Zien: verdwaalde zeehond ligt op straat in <em>Assendelft</em> (video) In Assendelft (Noord-Holland), op de Vaartdijk, is zondagavond een verdwaalde zeehond aangetroffen. Het dier bleek in goede gezondheid en is daarom niet meegenomen door de dierenambulance. 'Tocht door de provincie'Het gaat duidelijk om een ondermenende zeehond want volgens Hart van Nederland is hij (of zij) met een heuse tocht door de provincie bezig: 'Begin van de week was er een zeehond gesignaleerd in Oost-Graftijk en een paar dagen later, op vrijdag, was hij gespot in de Purmerringvaart.' Beelden van de zeehond, gemaakt in Assendelft, zie je hieronder Bekijk ook Heftig: Lamborghini crasht in vangrail bij Eersel (video) Bekijk deze video » Het Roer Om: hoe is het nu met Anneke, is ze nog in Egypte? Bekijk deze video » Denkend aan Zwitserland: André en Janny schrikken zich wezenloos Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV