Het Roer Om: hoe is het nu met Anneke, is ze nog in Egypte?

Het Roer Om: hoe is het nu met Anneke, is ze nog in Egypte?

Zondagavond was in Het Roer Om te zien hoe de dappere Anneke (58) Nederland verliet om een leven op te bouwen in Egypte. Die emigratie verliep niet zonder problemen, wat het dan natuurlijk wel weer interessant maakte voor de kijker.

'Ik geef niet op'
Aan het einde van de uitzending zagen we hoe Anneke een opleiding tot callcenter-medewerker volgde in Caïro en hoe dat nogal tegenviel. De grote vraag is dan ook: hoe is het nu met haar? 'Het jaar is totaal niet gelopen zoals ik gehoopt had. De ene mislukking op de andere maar ik ga door en door en geef gewoon niet op', vertelt ze vanuit Hurghada.

Bekijk de update van Anneke en de hele aflevering van Het Roer Om hieronder

Het Roer Om: hoe is het nu met <em>Anneke</em>, is ze nog in Egypte? Zondagavond was in Het Roer Om te zien hoe de dappere Anneke (58) Nederland verliet om een leven op te bouwen in Egypte. Die emigratie verliep niet zonder problemen, wat het dan natuurlijk wel weer interessant maakte voor de kijker. 'Ik geef niet op'Aan het einde van de uitzending zagen we hoe Anneke een opleiding tot callcenter-medewerker volgde in Caïro en hoe dat nogal tegenviel. De grote vraag is dan ook: hoe is het nu met haar? 'Het jaar is totaal niet gelopen zoals ik gehoopt had. De ene mislukking op de andere maar ik ga door en door en geef gewoon niet op', vertelt ze vanuit Hurghada. Bekijk de update van Anneke en de hele aflevering van Het Roer Om hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Het Roer Om Officieel (@hetroeromtv) Het Roer Om is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vanavond in Het Roer Om: Anneke belandt in een horrorhotel in Egypte Bekijk deze video » André Hazes: 'Ik ga, voordat ik iemand een klap op zijn bek geef' Bekijk deze video » Suzan & Freek trouwden in klooster in Duitsland: 'Prachtige jurk' Bekijk deze video » Zien: 'royalty-ruzie' Rick Evers en Marc van der Linden, 'Wél maagverkleining gehad' Bekijk deze video »
TV :
Het Roer Om: hoe is het nu met Anneke, is ze nog in Egypte?

Het Roer Om is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV