Condoleanceregister op school omgekomen zusjes: 'Moet steeds aan de ouders denken' (video)

Condoleanceregister op school omgekomen zusjes: 'Moet steeds aan de ouders denken' (video)

De twee zusjes, die afgelopen weekend tijdens een ongeluk op de A1 bij Amersfoort om het leven kwamen, zaten op het Comenius College in Hilversum. De rector, Robert van der Sijde, reageert op het vreselijke nieuws: 'Ik moet steeds denken aan de ouders, die nog in het ziekenhuis liggen. Die hun kinderen missen.'

Condoleanceregister op school
De mentorklassen van Cécile en Livia, zoals de meisjes heetten, zijn extra opgevangen: 'Met ook ondersteuning van professionals', aldus Van der Sijde. Bij de ingang van de school is een condoleanceregister ingericht.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder

Condoleanceregister op school omgekomen zusjes: 'Moet steeds aan de ouders denken' (video) De twee zusjes, die afgelopen weekend tijdens een ongeluk op de A1 bij Amersfoort om het leven kwamen, zaten op het Comenius College in Hilversum. De rector, Robert van der Sijde, reageert op het vreselijke nieuws: 'Ik moet steeds denken aan de ouders, die nog in het ziekenhuis liggen. Die hun kinderen missen.' Condoleanceregister op schoolDe mentorklassen van Cécile en Livia, zoals de meisjes heetten, zijn extra opgevangen: 'Met ook ondersteuning van professionals', aldus Van der Sijde. Bij de ingang van de school is een condoleanceregister ingericht. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder Bekijk ook Hartverscheurende beelden: twee kinderen komen om bij frontale botsing met spookrijder op A1 bij Amersfoort Bekijk deze video » Burgemeester Hilversum geeft update over ouders van omgekomen kinderen in Hart van Nederland Bekijk deze video »
TV :
Condoleanceregister op school omgekomen zusjes: 'Moet steeds aan de ouders denken' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV