Burgemeester Hilversum geeft update over ouders van omgekomen kinderen in Hart van Nederland

Burgemeester Hilversum geeft update over ouders van omgekomen kinderen in Hart van Nederland

Gerhard van den Top, burgemeester van Hilversum geeft in Hart van Nederland een update over de toestand van de ouders van de twee kinderen die vannacht door een auto-ongeluk met een spookrijder zijn omgekomen.

Tekst gaat verder onder de video.

Burgemeester <em>Hilversum</em> geeft update over ouders van omgekomen kinderen in <em>Hart van Nederland</em> Gerhard van den Top, burgemeester van Hilversum geeft in Hart van Nederland een update over de toestand van de ouders van de twee kinderen die vannacht door een auto-ongeluk met een spookrijder zijn omgekomen. Tekst gaat verder onder de video. Ernstig gewond"De ouders liggen ernstig gewond in het ziekenhuis maar lijken op dit moment niet in levensgevaar", aldus de aangedane burgemeester. Morgen gaat van den Top naar de school van de kinderen om zijn medeleven te tonen. Er is ook slachtofferhulp ingeschakeld. Deze tragedie gaat een grote impact hebben op Hilversum als gemeenschap, waar het gezin vandaan komt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Sneeuw volgens Buienradar: hoeveel en hoelaat gaat het zondag sneeuwen? (video) Bekijk deze video » Video: brand bij voedselbedrijf in Oosterwolde houdt aan, brandweer heft evacuatie op Bekijk deze video » Zien: VVD verliest 8 zetels, PVV stijgt naar 42 zetels in recentste peiling Maurice de Hond Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ernstig gewond
"De ouders liggen ernstig gewond in het ziekenhuis maar lijken op dit moment niet in levensgevaar", aldus de aangedane burgemeester. Morgen gaat van den Top naar de school van de kinderen om zijn medeleven te tonen. Er is ook slachtofferhulp ingeschakeld. Deze tragedie gaat een grote impact hebben op Hilversum als gemeenschap, waar het gezin vandaan komt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV