Sint & De Leeuw: Sinterklaas heeft last van zijn tanden, 'Al 15 jaar'

Sint & De Leeuw: Sinterklaas heeft last van zijn tanden, 'Al 15 jaar'

Het is inmiddels een echte traditie geworden: Paul de Leeuw die Sinterklaas ontvangt in Sint & De Leeuw. Dinsdagavond is het weer zover en dat wordt weer smullen geblazen. Hoewel: op onderstaande beelden is te zien hoe de Goedheiligman wat last heeft van zijn tanden waardoor eten (en dus smullen) wat lastig wordt. Maar hij heeft een oplossing: 'Heeft u een staafmixer voor mij?'

Bekijk het fragment van Sint & De Leeuw, waarin ook Simon Keizer zijn opwachting maakt, hieronder

Sint &amp; De Leeuw: <em>Sinterklaas</em> heeft last van zijn tanden, 'Al 15 jaar' Het is inmiddels een echte traditie geworden: Paul de Leeuw die Sinterklaas ontvangt in Sint & De Leeuw. Dinsdagavond is het weer zover en dat wordt weer smullen geblazen. Hoewel: op onderstaande beelden is te zien hoe de Goedheiligman wat last heeft van zijn tanden waardoor eten (en dus smullen) wat lastig wordt. Maar hij heeft een oplossing: 'Heeft u een staafmixer voor mij?' Bekijk het fragment van Sint & De Leeuw, waarin ook Simon Keizer zijn opwachting maakt, hieronder Sint & De Leeuw is op dinsdag 5 december om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle uitzendingen van Sint & De Leeuw terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Sint & De Leeuw 5 december te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Johan Derksen lanceert plan: 'Aquajoggen met Vandaag Inside' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sint & De Leeuw is op dinsdag 5 december om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle uitzendingen van Sint & De Leeuw terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV