X gaat los op styliste van Kopen of Slopen: "Mag styliste Roos terug?"

X gaat los op styliste van Kopen of Slopen: "Mag styliste Roos terug?"

X gaat los op styliste van <em>Kopen of Slopen</em>: &quot;Mag styliste Roos terug?&quot; Maandag 4 december zagen we in Kopen of Slopen geen styliste Roos voorbijkomen. Dit viel de kijkers meteen op: "Stylist ziek deze week?" en "Geef mij Roos maar als styliste" zijn reacties die op X te lezen zijn. Bekijk hieronder een aantal X-berichten, die ook gaan over de gesloopte nieuwe badkamer. Lichte bankEr wordt een gloednieuwe badkamer gesloopt en daar zijn de kijkers het niet mee eens. De lichtkleurige bank lijkt volgens de kijkers ook niet een slimme keuze met peuters in huis. Geen slimme zet van de 'nieuwe' stylist... #kopenofslopen stylist ziek deze week?— Hans (@hans0165) December 4, 2023 mag roos terug ??? en waarom weer een bank bij de eettafel. wat fantasieloos. #kopenofslopen— hartje (@trharthoorn) December 4, 2023 Lekker zo'n lichte crème kleur bank met twee peuters in huis. #kopenofslopen— @CarGien-? (@Carmeninmokum) December 4, 2023 Stylen is niet alleen alles mooi neerzetten, maar ook praktisch kijken. Geef mij Roos maar als styliste. #kopenofslopen— Mike J. (@MikeOetLimburg) December 4, 2023 #kopenofslopen Televisie naast de eettafel? Serieus?— Jacqueline?? (@JacquelineVlind) December 4, 2023 Even een gloednieuwe badkamer slopen… #kopenofslopen— Jasper (@JasperKeijzer82) December 4, 2023 Ik had die badkamer mooi laten zitten en een lekkere ruime dakkapel op zolder, voor het geld laten zetten #kopenofslopen— Vijver71 (@vijver71) December 4, 2023 Bekijk hieronder een fragment van de uitzending van maandag 4 december met Maaike en Ahmed: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Kopen Of Slopen is vanaf 6 november iedere maandag te zien om 20:30 uur op RTL4. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van Kopen Of Slopen terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kopen of slopen: Caroline verbaasd over toilet in de kast, 'ik zou niet gaan!' Bekijk deze video » Kopen of Slopen: Dit vinden Marijn en Remco nu van hun nieuwe huis! 'Geen standaard rijtjes huis' Bekijk deze video »

Maandag 4 december zagen we in Kopen of Slopen geen styliste Roos voorbijkomen. Dit viel de kijkers meteen op: "Stylist ziek deze week?" en "Geef mij Roos maar als styliste" zijn reacties die op X te lezen zijn. Bekijk hieronder een aantal X-berichten, die ook gaan over de gesloopte nieuwe badkamer.

Lichte bank
Er wordt een gloednieuwe badkamer gesloopt en daar zijn de kijkers het niet mee eens. De lichtkleurige bank lijkt volgens de kijkers ook niet een slimme keuze met peuters in huis. Geen slimme zet van de 'nieuwe' stylist...

Bekijk hieronder een fragment van de uitzending van maandag 4 december met Maaike en Ahmed:

Kopen Of Slopen is vanaf 6 november iedere maandag te zien om 20:30 uur op RTL4. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van Kopen Of Slopen terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV