Kopen of slopen: Caroline verbaasd over toilet in de kast, 'ik zou niet gaan!'

Kopen of slopen: Caroline verbaasd over toilet in de kast, 'ik zou niet gaan!'

<em>Kopen of slopen</em>: Caroline verbaasd over toilet in de kast, 'ik zou niet gaan!' In Kopen of slopen is Caroline Tensen nogal verbaasd als ze ziet waar het toilet in de woning zit. De wc zit namelijk in een kast, midden in de woonkamer. De presentatrice stelt zich helemaal voor dat als er visite is, je heel zachtjes moet plassen. En dat vindt ze toch wel heel ongemakkelijk. “Ik zou niet gaan!” Bekijk het fragment van Kopen Of Slopen hieronder. Kopen Of Slopen is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van Kopen Of Slopen terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Caroline Tensen over Kopen Of Slopen: "Ik fladder door het programma" Bekijk deze video » Kopen of Slopen? Zijn Joost en Mariska blij met hun keuze? Zo ziet hun huis er nu uit! Bekijk deze video » Kijkers gaan los op Joost in Kopen of Slopen: "Laat hem zelf strijken in een klein washok" Bekijk deze video »
Maandag 13 november 2023 om 13:48

In Kopen of slopen is Caroline Tensen nogal verbaasd als ze ziet waar het toilet in de woning zit. De wc zit namelijk in een kast, midden in de woonkamer. De presentatrice stelt zich helemaal voor dat als er visite is, je heel zachtjes moet plassen. En dat vindt ze toch wel heel ongemakkelijk. “Ik zou niet gaan!”

Bekijk het fragment van Kopen Of Slopen hieronder.

Kopen Of Slopen is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van Kopen Of Slopen terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's