Maxime Meiland versiert de kerstboom, bekijk de sfeervolle beelden

Maxime Meiland versiert de kerstboom, bekijk de sfeervolle beelden

<em>Maxime Meiland</em> versiert de <em>kerstboom</em>, bekijk de sfeervolle beelden Sinterklaas is nog niet uit ons land vertrokken, maar Maxime Meiland en Leroy Molkenboer versieren de kerstboom al. De boom met rode ballen staat voor de openslaande deuren en maakt het huis direct sfeervol. Maxime is trots op haar creatie en deelt maandag 4 december beelden tijdens het optuigen van de boom. PakjesDe kinderen Vivé en Claire zullen de boom waarschijnljk erg mooi vinden. Nu nog wachten op de kerstpakjes die ze deze maand zullen uitpakken. We kunnen nu al raden dat er mooie familiekiekjes zullen worden geschoten onder de boom. Bekijk de kerstboom van Maxime Meiland in de Instagram Story hierboven. Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 november elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Erica Meiland rijdt Vivé aan, Maxime Meiland reageert pissig Bekijk deze video » De Meilandjes lachen om zichzelf op televisie: "Wat zie jij eruit!" (video) Bekijk deze video »
TV :
Maxime Meiland versiert de kerstboom, bekijk de sfeervolle beelden

Sinterklaas is nog niet uit ons land vertrokken, maar Maxime Meiland en Leroy Molkenboer versieren de kerstboom al. De boom met rode ballen staat voor de openslaande deuren en maakt het huis direct sfeervol. Maxime is trots op haar creatie en deelt maandag 4 december beelden tijdens het optuigen van de boom.

Pakjes
De kinderen Vivé en Claire zullen de boom waarschijnljk erg mooi vinden. Nu nog wachten op de kerstpakjes die ze deze maand zullen uitpakken. We kunnen nu al raden dat er mooie familiekiekjes zullen worden geschoten onder de boom.

Bekijk de kerstboom van Maxime Meiland in de Instagram Story hierboven.

Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 november elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV