Caroline (B&B Vol Liefde) en Roosje verhuizen opnieuw: 'Nieuw begin'

Caroline (B&B Vol Liefde) en Roosje verhuizen opnieuw: 'Nieuw begin'

Tuesday 5 December 2023 om 12:40

Caroline, de B&B-eigenaresse die we nog kennen uit het allereerste seizoen van B&B Vol liefde is na een aantal omzwervingen weer teruggekeerd in Nederland. In Loosdrecht om precies te zien. Wat zij, en haar hondje Roosje, daar precies gaan doen is niet helemaal duidelijk maar ze spreekt van een nieuw begin. Wij wensen haar in ieder geval veel woongenot.

Beelden van het nieuwe stulpje van Caroline en Roosje zie je hieronder. Daar weer onder zie je de leader van het eerste seizoen van B&B Vol Liefde.

Caroline (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) en Roosje verhuizen opnieuw: 'Nieuw begin' Caroline, de B&B-eigenaresse die we nog kennen uit het allereerste seizoen van B&B Vol liefde is na een aantal omzwervingen weer teruggekeerd in Nederland. In Loosdrecht om precies te zien. Wat zij, en haar hondje Roosje, daar precies gaan doen is niet helemaal duidelijk maar ze spreekt van een nieuw begin. Wij wensen haar in ieder geval veel woongenot. Beelden van het nieuwe stulpje van Caroline en Roosje zie je hieronder. Daar weer onder zie je de leader van het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Interieur/ vastgoed Stylist (@stylingrosesheart) Bekijk ook Katja Schuurman en Chantal Janzen prijzen Igone de Jongh: 'Zo'n stoer wijf' (Shownieuws) Bekijk deze video » Maik de Boer sneert naar Sheila de Vries: 'Zo lelijk als mensen dat zeggen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Heftige verhalen over trouwlocatie Suzan & Freek: 'Gerund door soort sekte' Bekijk deze video »
TV :
Caroline (B&B Vol Liefde) en Roosje verhuizen opnieuw: 'Nieuw begin'

Actuele video's

Meer actuele video's