Maik de Boer sneert naar Sheila de Vries: 'Zo lelijk als mensen dat zeggen' (Shownieuws)

Maik de Boer sneert naar Sheila de Vries: 'Zo lelijk als mensen dat zeggen' (Shownieuws)

Tijdens de première van de nieuwe voorstelling van Simone Kleinsma, De Hospita, werden BN'ers gevraagd of ze zelf weleens op kamers bij een hospita hebben gewoond en daar kwam Maik de Boer scherp uit de hoek: 'Ik heb op zolderkamers gezeten en ik heb zelfs weleens gehakt gegeten.'

'Zo lelijk als mensen dat zeggen'
Daarmee refereert de stylist natuurlijk naar een zowel legendarische als verguisde opmerking van modeontwerpster Sheila de Vries, die ooit aan Myrna Goossen vertelde dat ze eens in haar leven zo weinig geld had dat ze zelfs gehakt moest eten. De Boer houdt niet van dat soort opmerkingen: 'Dat vind ik altijd zo lelijk als mensen dat zeggen', zegt hij overigens wel met een grote glimlach op zijn gezicht.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Daar weer onder zie je de bewuste opmerking van Sheila de Vries.

Maik de Boer sneert naar Sheila de Vries: 'Zo lelijk als mensen dat zeggen' (<em>Shownieuws</em>) Tijdens de première van de nieuwe voorstelling van Simone Kleinsma, De Hospita, werden BN'ers gevraagd of ze zelf weleens op kamers bij een hospita hebben gewoond en daar kwam Maik de Boer scherp uit de hoek: 'Ik heb op zolderkamers gezeten en ik heb zelfs weleens gehakt gegeten.' 'Zo lelijk als mensen dat zeggen'Daarmee refereert de stylist natuurlijk naar een zowel legendarische als verguisde opmerking van modeontwerpster Sheila de Vries, die ooit aan Myrna Goossen vertelde dat ze eens in haar leven zo weinig geld had dat ze zelfs gehakt moest eten. De Boer houdt niet van dat soort opmerkingen: 'Dat vind ik altijd zo lelijk als mensen dat zeggen', zegt hij overigens wel met een grote glimlach op zijn gezicht. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Daar weer onder zie je de bewuste opmerking van Sheila de Vries. @yobrodidyouknow Zelfs gehakt?!?!? #gehakt #kakmevrouw #sjiek #dwdd #fyp #foryou ♬ origineel geluid - YoBroDidYouKnow Bekijk ook Zien: 'royalty-ruzie' Rick Evers en Marc van der Linden, 'Wél maagverkleining gehad' Bekijk deze video » Het Roer Om: hoe is het nu met Anneke, is ze nog in Egypte? Bekijk deze video » Kerst bij Willem-Alexander en Máxima: zijn ze thuis dit jaar? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

@yobrodidyouknow Zelfs gehakt?!?!? #gehakt #kakmevrouw #sjiek #dwdd #fyp #foryou ♬ origineel geluid - YoBroDidYouKnow

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV