Hartverwarmende beelden: Make-A-Wish laat droom 9-jarige Rayan uitkomen

Hartverwarmende beelden: Make-A-Wish laat droom 9-jarige Rayan uitkomen

Deze week voert RTL Boulevard actie voor Make-A-Wish, een organisatie die de wensen vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De 9-jarige Rayan heeft ook zijn wens in vervulling zien gaan.

Tekst gaat verder onder de video.

Hartverwarmende beelden: <em>Make-A-Wish</em> laat droom <em>9-jarige Rayan</em> uitkomen Deze week voert RTL Boulevard actie voor Make-A-Wish, een organisatie die de wensen vervult van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De 9-jarige Rayan heeft ook zijn wens in vervulling zien gaan. Tekst gaat verder onder de video. Make-A-WishMarguerite, een medisch specialist verbonden aan Make-A-Wish, bezocht hem en samen met Rayan en zijn zus keken ze terug op wat de wensvervulling voor het gezin heeft betekend. Met deze actie hopen ze maar liefst 300 kinderwensen te laten uitkomen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hartverwarmende beelden: Make-A-Wish laat droom 9-jarige Rayan uitkomen

Make-A-Wish
Marguerite, een medisch specialist verbonden aan Make-A-Wish, bezocht hem en samen met Rayan en zijn zus keken ze terug op wat de wensvervulling voor het gezin heeft betekend. Met deze actie hopen ze maar liefst 300 kinderwensen te laten uitkomen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV