Maxime Meiland onder vuur: vermeende dader verkrachting doet aangifte tegen realityster

Maxime Meiland onder vuur: vermeende dader verkrachting doet aangifte tegen realityster

In haar boek 'Maxime, misbruikt, ontspoort en nu gelukkig' deelt Maxime Meiland haar ervaring van vermeend misbruik op 15-jarige leeftijd. Vandaag is bekend geworden dat de nu 28-jarige man, die zij beschuldigt, aangifte doet tegen de realityster wegens smaad en laster. Tevens eist hij dat het boek uit de handel wordt genomen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Maxime Meiland</em> onder vuur: <em>vermeende dader verkrachting</em> doet aangifte tegen realityster In haar boek 'Maxime, misbruikt, ontspoort en nu gelukkig' deelt Maxime Meiland haar ervaring van vermeend misbruik op 15-jarige leeftijd. Vandaag is bekend geworden dat de nu 28-jarige man, die zij beschuldigt, aangifte doet tegen de realityster wegens smaad en laster. Tevens eist hij dat het boek uit de handel wordt genomen. Tekst gaat verder onder de video. Verkrachting Maxime MeilandAdvocaat Peter Schouten laat aan RTL Boulevard weten dat zijn cliënt Maxime nooit verkracht zou hebben: "Dat de seks tegen haar wil zou zijn geweest, dat is absoluut niet waar. Het waren tieners, dit was pas zijn tweede seksuele contact." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Maxime Meiland onder vuur: vermeende dader verkrachting doet aangifte tegen realityster

Verkrachting Maxime Meiland
Advocaat Peter Schouten laat aan RTL Boulevard weten dat zijn cliënt Maxime nooit verkracht zou hebben: "Dat de seks tegen haar wil zou zijn geweest, dat is absoluut niet waar. Het waren tieners, dit was pas zijn tweede seksuele contact."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV