Maandag in Chateau Meiland: Maxime brengt boek uit over haar roerige leven

Maandag in Chateau Meiland: Maxime brengt boek uit over haar roerige leven
En stress rond verbouwing pension Code Rosé

Kijktip :

In de aflevering van Chateau Meiland van maandag 15 mei is er uiteraard weer een enorme hoeveelheid stress, want de opening van het nieuwe pension van de familie komt steeds dichterbij. Maar er is meer... het veelbesproken boek van Maxime komt uit.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Pension Code Rosé
Over tweeëneenhalve maand moet het pension Code Rosé operationeel zijn en dus is er veel stress bij de Meilandjes. Daarnaast zijn ook beide dochters aan het verhuizen. Om die reden is Montana bij pap en mam gaan wonen, omdat ook haar werkschema te wensen overlaat. De hele familie decoreert in een huis dat verre van klaar is om ingericht te worden, maar ze genieten enorm nu ze eindelijk eens een dag niet hoeven te werken in het pension.

Boek van Maxime
Er breekt er een nieuw hoofdstuk aan in de Meiland-dynastie, in navolging van haar vader en moeder brengt Maxime nu ook een boek uit over wat er in haar roerige jonge leven allemaal is gebeurd. De dames Meiland krijgen van schrijver Jan Dijkgraaf de eerste drukproef ter beoordeling in handen. Erica verdwijnt in het boek en dat valt haar op sommige momenten zichtbaar zwaar.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's